Nejvetsi ironie je ze vareni z nahrazek je asi ten nejdrazsi zpusob jak nakrmit rodinu. 100x opakovany priklad z nejake kucharske show kde (skutecny) kuchar spocital "personalu v kuchyni" ze kilo NaCl ve Vegete vychazi cca na 98 Kc. Kdyz uz to musi byt, tak "tatarka" libovolne znacky je 4x drazsi nez za 2 minuty udelana a ochucena cerstva majoneza, atp. Kdyby to kucharinky z Mimibazaru umely a alespon obcas se pokusily uvarit neco "od piky/cibuloveho zakladu" mozna by s prekvapenim zjistily, ze uvarit se da za zlomek ceny jejich chemickych pokusu.
Chyba je i ve chlapech. Kdyz nechteji, aby jejich deti jedly pomeje a ve dvaceti mely artrozu, musi se zacit zajimat co ta jejich ctenarka Mimibazaru v kuchyni tropi. Vim o cem pisu, za svuj dospely zivot jsem naucil varit 2 partnerky (z toho jednu americanku -peklo).