Názor k článku Pekelná česká kuchyně: hlavně že je toho hodně, rychle a levně od Pavel - Přesvědčovat lidi, že připlácet za kvalitu je nutné,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 1. 2012 20:54

    Pavel (neregistrovaný)

    Přesvědčovat lidi, že připlácet za kvalitu je nutné, je opravdu blbost. Ne nutně ale z důvodů které uvádíte. Prostě a jednoduše musí vědět, že kreativita v kuchyni se vyplatí.
    Já udělám z kila hovězího žebra (každý koupí leda na polívku), jedné cibule, 3/4 kila brambor, stroužku česneku, 250g čerstvých fazolek, lžíce másla, soli a pepře tak luxusní oběd pro 4, že se všichni po...A to ještě zbyde výborný vývar na polévku.
    Obecně stačí jen ignorovat hypermarkety a jejich "nejnejnej" nabídku. použít mozek...jenže lidi mají mimibazar a "blábolicu"

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).