Názor k článku Pekelná česká kuchyně: hlavně že je toho hodně, rychle a levně od Pavel - Je to blaf pane. Za prvé jsem nepochopil, proč...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 1. 2012 21:10

    Pavel (neregistrovaný)

    Je to blaf pane.
    Za prvé jsem nepochopil, proč mám uvádět do varu třílitrový hrnec vody a ještě k tomu s olejem, když právě rýžové nudle stačí jen zalít litrem vody z konvice a jen jim do ní chvíli pomáhat jak postupnbě "tají".
    Zelenina z pytliku? Když si ji nemůžete do toho mrazáku připravit sám, proč prostě nepoužít 3-5 druhů sezonní čerstvé, kterou by "každý rozumný" měl doma mít pravidelně.
    Paprika, sůl...hmmm...to chutí přesvědčí vážně více, než lahvička ABC sojovky co stojí ca 15,-Kč a stačí na 4 tahle vaření.Nemluvím o špetce zázvoru, kurkumy atd - pytlik bratru za 4-14,-Kč
    Je to o fantazii a chuti...ne k jídlu ale vaření.
    Inspirujte se:
    moje: www.moje-dobroty.cz
    šárka: http://dolcevita.blog.cz/

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).