Je to blaf pane.
Za prvé jsem nepochopil, proč mám uvádět do varu třílitrový hrnec vody a ještě k tomu s olejem, když právě rýžové nudle stačí jen zalít litrem vody z konvice a jen jim do ní chvíli pomáhat jak postupnbě "tají".
Zelenina z pytliku? Když si ji nemůžete do toho mrazáku připravit sám, proč prostě nepoužít 3-5 druhů sezonní čerstvé, kterou by "každý rozumný" měl doma mít pravidelně.
Paprika, sůl...hmmm...to chutí přesvědčí vážně více, než lahvička ABC sojovky co stojí ca 15,-Kč a stačí na 4 tahle vaření.Nemluvím o špetce zázvoru, kurkumy atd - pytlik bratru za 4-14,-Kč
Je to o fantazii a chuti...ne k jídlu ale vaření.
Inspirujte se:
moje: www.moje-dobroty.cz
šárka: http://dolcevita.blog.cz/