Názor k článku Pekelná česká kuchyně: hlavně že je toho hodně, rychle a levně od Pavel - Pouze k tomu kuřeti. Je to název vymyšlený nějakým...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 1. 2012 22:15

    Pavel (neregistrovaný)

    Pouze k tomu kuřeti.
    Je to název vymyšlený nějakým pitomcem za komunistické éry českého stravování. Dodnes, stejně jako tehdy je popsaný v Recepturách teplých pokrmů od Runštuka a spol.
    Kdyby jen tehdy použili fantazii a nazvali to například "kuře na divoko", nikdo se ani nepozastaví. Výraz a´la je vlastně jako. A proč sakra dělat něco jako, když to může být originál.
    jen pro jistotu: bažant se upravuje na stovky způsobů. Viděli jste někdy kuře na stokrát a´la bažant???
    ps: mám nepříjemný pocit, tento název použila i Rettigová a já bych jí ho spíše vyčítal. Jenže ona ho nedělala tak blbě jako Runštuk a spol.

    www.moje-dobroty.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).