Názor k článku Pekelná česká kuchyně: hlavně že je toho hodně, rychle a levně od anonym - S tím tiramisu co vůbec není tiramisu jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 2. 2014 13:52

    bez přezdívky

    S tím tiramisu co vůbec není tiramisu jsem se pobavila. Vzpomněla jsem si na skoro-tchýni, přesně tohle tiramisu mi nabízeli na návštěvě a ještě o něm básnili jak je to jednoduché, že se tam dávají dvě pomazánkový másla. Když jsme jí oznámili že takhle ale tiramisu vůbec nechutná, řekla: "No jo no.." Ale prostě hlavně že má "tiramisu". Pokaždé když tam jedeme tak jen tajně obracím oči v sloup protože to je pořád: "Udělala jsem dobrou falešnou brusinkovou omáčku." Po zeptání se na ingredience z ní vyleze, že je to majda z rybízu a cukru a že brusinka tam není ani jedna. Na dotaz proč tomu teda neříká rybízová omáčka ale brusinková, řekla že prý to chutná stejně a v receptu to tak bylo napsané. K večeři nám byl nabídnut domácí rybí salát. Co na tom, že místo rybího masa tam je králičí. Děkuji, nechci. Pod pojmem svíčková si představují obyčejný vysušený plátek vepřového a podivnou majdu z mrkve (fakt to jako svíčková nevypadalo a prý ani tak nechutnalo - já to radši neochutnávala). Vždycky jsem si říkala, že moje maminka je tak průměrná kuchařka, ale od té doby co jsem měla pár obědů u skoro-tchyně tak maminka umí nejlepší jídla na světě (včetně opravdu zdravých jídel). Skoro-tchyně je fajn ženská, ale prostě nechápu kam na ty recepty chodí.. Na mimibazar ne, pro jistotu jsem se zeptala :D

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).