Vlákno názorů k článku Pekelná česká kuchyně: hlavně že je toho hodně, rychle a levně od Tomáš - Autor se samozřejmě dopouští (vědomě?) chyby, když předpokládá,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 12. 2014 17:21

    Tomáš (neregistrovaný)

    Autor se samozřejmě dopouští (vědomě?) chyby, když předpokládá, že se na mimibazaru setkávají průměrné české hospodyňky. Možné to samozřejmě je, ale nezdá se to ani trochu pravděpodobné. PS: Kuře na tatatarce zní šíleně, ale v podstatě to je jako upéct kuře na oleji (plus nějaké ty zbytečné "šmakulády" navíc), takže chutnat to může, já osobně olej nepřidávám, kuře mi přijde mastné dost samo o sobě.

  • 6. 12. 2014 17:27

    Tomáš (neregistrovaný)

    Ještě doplním. Myslím, že tyhle otřesné příklady z mimibazaru nemají s vařením nějakého Babici až tak moc společného (to spíš Láďa Hruška), to jsou vesměs poživatelná jídla, já osobně si občas rád dám i něco takového (a to jsem držka zmlsaná), nějaký ten bramborák se směsí, proč ne, chce to v kuchyni taky trochu vlastní inteligence.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).