Názor k článku Petra Malaníková z MyRaw Food: Klasický vitarián neexistuje od tsd - Pojídat tepelně neopracované potraviny, je v mnoha případech...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 8. 2017 11:10

    tsd

    Pojídat tepelně neopracované potraviny, je v mnoha případech zdraví škodlivé. Tepelným zpracováním se přece ničí viry, bakterie a ostatní fujtablíci. Pokud vitarián nechce toto riskovat, nezbývá mu, než takové rizikové potraviny vypustit z jídelníčku. Stejně tak jsou některé potraviny v syrovém stavu téměř nepoživatelné a zdraví škodlivé i po fyziologické stránce. Takže jsou dvě možnosti, buď chřadne a hladoví, nebo opravdu klasický vitarián neexistuje.
    Potom se z něj ovšem stává jakýsi kočkopes a chytrá horákyně, stejně jako z autorky rozhovoru. Obutá-neobutá, oblečená neoblečená, sytá hladová.
    K čemu pak toto náboženství má být dobré? Maximálně tak k zvyšování zisků z prodeje raw potravin
    tsd

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).