Názory k článku Pivní speciality: Pořádně hořké pivo

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 5. 2013 10:37

    Záboj (neregistrovaný)

    Když vyzkoušet speciál, tak doporučuji světlý, silný a nefiltrovaný Bud z Budějovického Budvaru. Pivovovar ho uvařil v limitované edici z čerstvě sklizeného žateckého chmele. To u nás není až tak bežné. Tedy várka z čerstvého chmele … Má 16 stupňů a zrál zhruba 200 dnů. Názor nechť si každý udělá sám. Ale já cítil výrazně sladové pivo s kořenitým aroma. Od Budvaru dobrý počin a dárek pro pilaře, kteří netouží po objemu, ale kvalitě, požitku a zajímavých nápadech.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).