Materialistům je to asi jedno, ale milovníkům tradice lépe chutná pivo na porcelánovém tácku (stále se najde pár hospod, kde je mají). Pivo má být správně chlazené, ne přechlazené, jak je dnes zvykem zvláště v moderních hospodách. Na přání lidí, kterým škrábe v krku, by měl být k dispozici ohříváček (taky ho ještě občas mají).
A co se zmiňovaného CO2 týče - když člověk výjimečně ještě narazí na hospodu s klasickým kompresorem, zjistí, že ta pěna je jaksi máslovější, pivo není tak "krkací" - prostě klasika!
Pokud by se autor příspěvku také někam kouknul, třeba na profil autora, zjistil by, že jde o novináře, který se potravinářstvím zabývá leta letoucí a jistě nemá zapotřebí opisovat z jiných médií. Nebo kdyby se kouknul na předchozí články na Vitalia.cz o pivu, možná by si všiml, že jsme o něm psali již mnohokrát (http://www.vitalia.cz/n/pivo/clanky/. Téma točení piva bylo dlouhodobě naplánováno v rámci našeho současného mapování pohostinství a pan Vaněk také není jediný, kdo se potravinami zabývá, byť je hodně vidět. Zdravím, LK, Vitalia.cz