Hodnotili to Italové? Pokud ne, bylo to asi jako kdyby naopak nějací Italové hodnotili české vepřo-knedlo. V Itálii se kuřecí maso na pizze prakticky nevidí, to je asi pochybný český vynález. Naproti tomu v Itálii velmi rozšířená výborná pizza se sardelkami (ančovičkami) se u nás vidí velmi málo.
O tom nepochybujte, ze to hodnotili mistri! Urcite tam byl i Petr Novotny a Dita P., ktera dela carbonaru se smetanou a s cesnekem misto cibule a jeste prohlasuje, ze vi, jak chutna carbonara v Italii.
Kure na pizzu, ano, to se dava jen mimo Italii. A potirat testo sugem, ve kterem uz je zelenina, taky dobre!
A je to takový problém, že to nehodnotili Italové? Sám si napsal, že u nás se na pizzu dávají rozdílné ingredience a nám tak tak chutná. Ital by to patrně viděl jinak.
My máme třeba hodně blízko k pivu, ale ocitnout se v porotě nějaké pivní degustační soutěže třeba na Kubě, tak nepochybuji o tom, že se naše a jejich chutě budou velmi rozcházet, což nic nemění na tom, že jim to jejich pivo chutná. Jsou na to zvyklí, že pivo má chutnat takhle.