Svijany jsou už jen naprostý průměr, před lety bylo jejich pivo úplně jiné a lepší. Ty řeči o PET láhvích jsou nesmysl. Pivo z nich chutná naprosto stejně jak ze skla, nikdo nemůže poznat rozdíl.
Jinak k autorům webu: proč proboha používáte v článcích písmo Open Sans? Je čitelné pouze s technologií ClearType, která písmo rozmaže, spousta uživatelů to ale vypíná a písmo pak vypadá naprosto otřesně. Vyzkoušejte si to a zděsíte se.
a ještě lze doplnit o surogaci cukrem, který dříve dělal oblíbený charakter českého piva .Autorovi blábolu o významu cukru v pivě unikla jaksi souvislost - serogace cukrem/ většinou kubánským / se používala z důvodu nízké kapacity scezovací kádě a nutnosti vyrobit větší objem piva k výstavu. Cukr se přidával do mladinového kotle,
kubánský s vysokým obsahem melasy před koncem chmelovaru / aby se nezvyšoval negativní dopad cukru na senzoriku piva/. A ještě autor blábolu zapomněl dodat, že se při výrobě piva používaly další surogáty - upravený slad a ječný šrot - třeba taky měly vliv na oblíbenost českého piva.
Ano, stejně jako ho*no je v podstatně snědený řízek...
http://ekonomika.idnes.cz/pivovary-vylepsuji-penu-nepovolenou-latkou-ukazal-test-pzc-/test.aspx?c=A100324_104644_test_vem