Na kvalitu potravin jsem celkem háklivý, ale... Kdybyste věděli jak byl loni mizerný rok na pšenici, o kolik byla horší než třeba předloni,... a stejně vám nezbývá nic jiného než ten chleba (Babišovu pomstu i sračku. Sračku vyrábí, pomsta jeil kvalitu i cenu v celé ČR) v tom že znič z ní baštit.
Já osobně nemám nic proti tomu aby si jednotlivé pivovary začaly zase sami vyrábět slad, z výhradně vlastních surovin?! Něco takového, v extrému, se nedělo prakticky nikdy. To snad jen v dobách kdy si vařili pivo sami hospodští, jestli to v česku někdy vůbec bylo.
Už se těším na tu pestrou paletu chutí. Hlavně na pivo z vody od velkých měst.
Už se hrozíte! Nebojte. Je prostě přirozené že v tom ležáku může být více toxinů. Otázka je zda to má cenu vůbec zkoumat, taková kontrola jakosti vstupních surovin se v ostatních zpracovatelských řetězcích zdá být dostačující.