Názor k článku Plísňové sýry: V čem se liší camembert a hermelín od Dolomiti - Jestli to nebude tím, že Camembert není primárně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 3. 2017 15:05

    Dolomiti (neregistrovaný)

    Jestli to nebude tím, že Camembert není primárně určen k nakládání ;-) On ani ten Hermelín se původně nevyráběl ke smažení. Na začátku sedmdesátých let byl restauracích k dispozici klasický smažený sýr s tatarkou a bramborem, který stál do pěti korun :-D Nebo sýrová specialitka, kdy tento sýr byl proložen plátkem šunky :-D O smaženým hermelínu běžná restaurace v té době ještě ani nevěděla :-D Hermelín byl takový klasický socialistický výrobek ve stylu DoDo ;-) Ostatně měl to napsané i na obalu :-D Zkrátka se tím socialistická mlékárna vyhnula tomu co je na sýrech nejdražší :-D

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).