Paní Krbcová. není autor jako autor.
Trošku jsem se začal zajímat a ejhle.
V článku od paní Čepelíkové jsem objevil tvrzení pana Miloše Kvasničky, které vám a autorovi tohoto článku nejen, že nedává za pravdu, ale přímo si obě tvrzení odporují.
http://www.vitalia.cz/clanky/vyroba-domaciho-syra-si-zada-dovolenou/
"Chcete tvaroh? Prosím
Jinak sýrová sada nemusí sloužit jen k výrobě sýra, když si s ní pohrajete, můžete si doma vyrobit i tvaroh. Základ je stejný, mění se jen výrobní proces. „Pokud budete srážet mléko pouze při 20–22 °C přes noc, vyrobíte spíše tvaroh. Použijte přitom však jen 1/3 syřidla,“ radí nám Miloš Kvasnička. Čerstvé sýry a tvarohy k sobě totiž mají velice blízko. Tvaroh je srážený kyselým procesem a částečně syřidlem. Sýr hlavně syřidlem a kysá pro chuť a konzistenci. Tak až budete chtít před rodinou zazářit a v diáři budete mít šestihodinovou díru, pusťte se do díla."
Kdo tedy má pravdu autor 1 nebo autor 2. Již jsem se s články, které si navzájem odporují na vašem serveru setkal. Vaš odpověď, že vítáte názorovou pestrost jaksi neobstojí, protože jen jeden autor má pravdu a pokud hlásá nepravdu, je to tak trochu i váš problém.
tsd
P.S. myslím, že pan Havel by měl jít do učení k panu "Dolomiti" a nebýt si tak jistý svými názory a už vůbec je neprezentovat takovým arogantním způsobem. To si můžu dovolit např. já - anonym. Měla byste mu strhnout prémie za balamutění čtenářů. :-))