Názor k článku Pokud jde o sůl, v Evropě patříme k nejhorším. Můžou za to rohlíky od Dana Mihulkova - Špatné stravovací návyky začínají nabídkou v nadnárodních supermarketech:...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 1. 2020 10:47

    Dana Mihulkova (neregistrovaný)

    Špatné stravovací návyky začínají nabídkou v nadnárodních supermarketech: devět výrobků z deseti jsou zbytečné pochutiny, a zbytek ma nevalnou kvalitu, protože potravina je byznys bohužel jako každé jiné zboží! Nejdřív se něco mizerneho vyrobí, a teprve pak se to prodává. Neobvinujte koncového spotřebitele, ten rozhoduje jen minimálně. Jdete na začátek. Výrobcům nestojí zákazník za zády, aby říkal: “přisypejte do masové směsi víc škrobu, přidejte sůl a přilijte vodu s fosfáty. “
    Tihle experti budou za 20 let říkat něco jiného. Doktori dodnes nevědí, jestli káva a červené víno škodí nebo prospívají. :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).