Názor k článku Pokus žít zdravě: nakupoval jsem bez „éček“ od Jiří - Nebezpečné jsou prakticky všechny konzervanty hlavně dusitan sodný...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 12. 2011 14:26

    Jiří (neregistrovaný)

    Nebezpečné jsou prakticky všechny konzervanty hlavně dusitan sodný značený také jako DSS, dále glutaman sodný, sacharin, některá umělá barviva a pesticidy.
    Doporučuji ovoce a zeleninu českou nebo slovenskou, tam je úroveň pesticidů většinou nižší, nebo pomaranče a grepy, ty se dají oloupat.
    Dále doporučuji kupovat pokud možno živé ryby, vyhýbejte se mořským rybám z umělých chovů a čínským. Místo řepkového oleje používejte slunečnicový a olivový.
    Více informací na www.chemievjidle.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).