Názor k článku Polovina jablečných džusů v testu propadla od Jiří - Chápu, že se dělají z koncentrátu pomerančové džusy,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 10. 2014 18:54

    Jiří (neregistrovaný)

    Chápu, že se dělají z koncentrátu pomerančové džusy, aby se ušetřilo na dopravě pomerančů z druhého konce světa. Ale proč proboha jablečné džusy, když je kolem nás spousta jablek, jichž je přebytek (stejně jako těch z blízkého Polska)?
    Čerstvé mošty jsou chuťově lepší a nejsou to úplné "mrtvolky" jako ty z koncentrátu. Proto doporučuji koncentrátové hrůzy nekupovat - poptávka snad donutí výrobce změnit nabídku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).