Vlákno názorů k článku Polovina jablečných džusů v testu propadla od Jiří - Chápu, že se dělají z koncentrátu pomerančové džusy,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 10. 2014 18:54

    Jiří (neregistrovaný)

    Chápu, že se dělají z koncentrátu pomerančové džusy, aby se ušetřilo na dopravě pomerančů z druhého konce světa. Ale proč proboha jablečné džusy, když je kolem nás spousta jablek, jichž je přebytek (stejně jako těch z blízkého Polska)?
    Čerstvé mošty jsou chuťově lepší a nejsou to úplné "mrtvolky" jako ty z koncentrátu. Proto doporučuji koncentrátové hrůzy nekupovat - poptávka snad donutí výrobce změnit nabídku.

  • 8. 10. 2014 0:15

    Eda (neregistrovaný)

    Laboratoř také ověřovala, zda nebyla při výrobě použita plesnivá jablka, na což poukazuje přítomnost toxinu patulinu. Vysoké množství této látky odhalily analýzy v moštu Český sad 100% jablečná šťáva.

    Takze cesky smejd uz nekupuji a radeji mam nakroceno do Nemecka nebo Rakouska!

  • 25. 9. 2016 16:08

    Jaran (neregistrovaný)

    Reaguji sice pozdě ale chci varovat.Nepolepšili se. Koupil jsem v lidlu tenhle hnus od českého sadu nejen při prvním ochutnání jsem zjistil, že je 100% říznutý ale snad jen vodou a teď jsem se ještě dočetl že se tihle šmějdi nestydí dávat jablka plesnivá. Takže chci varovat opravdu nekupujte i když cena vypadá lákavě.Raději dám 150kč na místo 89kč za opravdu kvalitní moštík a když jej říznu jako český sad ještě ušetřím:-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).