Názor k článku Polovina nových restaurací končí během tří let od anonym - ja mam tedy zkusenost jinou. nepamatuji kdy naposled...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 4. 2013 8:47

    bez přezdívky

    ja mam tedy zkusenost jinou. nepamatuji kdy naposled jsem byl v restauraci kde se pres poledne kourilo. tipuji tak 1/4 jich byla nekuracka a zbytek mel oddelene prostory. je logicke ze kdyz vlezu na formanku nebo do vesnicky hospody mezi delnase v monterkach, tak tam budou u gulase a desitky hulit, to je normalni. ovsem v regulerni restauraci je to spise vyjimka potvrzujici pravidlo. navic rozhodne nepujdu na obed do putyky nebo vesnicky spelunky na gulas s osmi za padaset a v restauraci se vam toto prakticky nestane.
    ale jde o to kam chodite a tak muze byt vase zkusenost rozdilna.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).