Na veceri do restaurace ? V CR ? No to snad ne ...
Po problemu se smradem tu mame dalsi specifickou vlastnost a to je nabidka a ceny vin restauracich. Pokud uz nekde nejake vubec maji, tak je cena obvykle nechutne premrstena, typicky az ctyrnasobek ceny v obchodech (pritom dodavatele do gastronomie davaji dalsi zajimave slevy). Na tohle tema uz bylo na vinarskych serverech a blogach popsano nekolik megabytu (http://www.jizni-svah.cz/2009/07/vysledky-ankety-odradi-vas-restauracni.html). Takze nema cenu to dale rozebirat. V zahranici je bezne, ze cena je obvykle dvojnasobek bezne prodejni ceny.
Zkratka mam pocit, ze v nasich "restauracich" maji zajem jen o ty co tam jdou na pivo a zvaro, pripadne odrbat nekoho na matonce za 40,-
Do toho nepocitam radoby "luxusni" restaurace, kde za silene castky ziskate mozna to nekoureni.