Názory k článku Polská průmyslová sůl je v potravinách. Jestli i u nás, se zatím neví

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 3. 2012 23:58

    Cora (neregistrovaný)

    To jsem si myslela,že už se ničemu nedivím: v takhle globalizovaném světě, navíc když hranice jsou dokořán otevřeny, je blbost (a od politiků i drzost) předpokládat, že nějaká česká firma neslyší na slevu a nekoupí ze sousedního Polska lacino. Úplně cokoliv, nejen sůl. Třeba kořenicí směsi. Nebo uzeniny. A když je podle toho vyjádření technická sůl tak neškodná,(!!!) používá se i v ČR? Protože znovu opakuji- na slevy slyší všichni!!!

  • 7. 3. 2012 7:18

    nc78 (neregistrovaný)

    Paní, svět je plný paradoxů. Češi se stydí volit levici ale mají ultralevicové požadavky, mladí volí VV a čekají studium bez školného, ministr Dobeš poprvé přiměl pančitelky a panředitele makat a studenty učit ale čelí kritice... a teď je to sůl. Ta posypová má stejné chemické složení jako NaCl, čili chlorid sodný, čili kuchyňská sůl. Rozdíl je pouze v tom, že je ze solných dolů (ne třeba ze znečištěného moře :-)) a je nahrubo mletá. A taky míň čištěná od kamínků.... Jenže lidé raději budou dále požírat glutaman sodný, karcinogenní rychlosůl (dusičnan draselný) a hromadu karcinogenních éček... a rozemleté pajdy a kůže v salámec :-)

  • 7. 3. 2012 13:10

    Mary (neregistrovaný)

    O politice radši nic nevím, ale jinak máte pravdu. Zdravý rozum zemřel a nastoupil byznys: musíme být přiotravováni, abychom se stali pacienty a mohli být léčeni. Přeji Vám hodně zdraví a dobrý zrak při čtení minipísmeneček s ingrediencemi na potravinách. Vím,o čem mluvím.:-))

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).