Názor k článku Povinnost pro prodejce: v těsné blízkosti pečiva musí uvádět složení od Jiří - No konečně. V Německu tato povinnost platí už...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 1. 2022 6:52

    Jiří

    No konečně. V Německu tato povinnost platí už dlouho. U nás zřejmě někteří pekaři mají důvod složení utajovat. (Někdy je to složení zajímavé, nejen kvůli éčkům: například jsem si všiml, že v Německu je špaldová houska výhradně ze špaldové mouky, zatímco u nás jsem narazil na „špaldovou housku“, u níž bylo uvedeno 5 % špaldové mouky. V Bille zase nabízejí „dědovu housku“ s uvedením alergenu sója. Přidávali naši dědové do housek sóju?)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).