Vlákno názorů k článku Poznáte české maso od polského? od MAK - Proč to dělat snadně když to jde hloupě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 3. 2014 9:44

    MAK (neregistrovaný)

    Proč to dělat snadně když to jde hloupě a složitě? Protože se o tom dají psát články, mlžit, podvádět no prostě ty triky pro demos jako vždy. Na potravinách chci mít napsaný původ - to je legitimní bez toho abych studoval tabulky čísel, přidané suroviny chci vidět jasně napsané, výrobce není ten, pro koho to balím ani ten kdo to balí, geneticky mutované potraviny výrazné jasné přebaly žádné vytáčky

  • 4. 4. 2016 16:25

    tom (neregistrovaný)

    presne proc ty vytacky? proc neni zakonem jasne dane, ze na pultu/obalu masa musi byt jasne a zretelne stanovenym dostatecne velkym pismem uveden vyrobce/zeme puvodu masa! At si ma prekupniku kolik chce....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).