Názory k článku Pozor na histamin v rybím mase

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 2. 2013 20:37

    DDX (neregistrovaný)

    platí jen v případě, že máte dostupný dobrý zdroj, jinak jsou to imho snad nejrizikovější potraviny na trhu, mražené jsou dopovány chemií a vodou, u konzerv kolikrát stačí i jen přičuchnout a už člověk tuší který bije, kvalita je dosti proměnlivá, proto už je skoro nekupuji.. ty ve vlastní šťávě jsou pak humus extra.

    vyjma specializovaných obchodů, ale ty nejsou všude, kde se vyskytuji..v praze naštěstí ano

  • 18. 2. 2013 8:57

    Jarda_P

    Dalsi riziko pak vznika tim, ze cesti prodejci jsou prasata, ktera se nestydi prodavat mrazene shnilotiny, ktere po rozmrazeni smrdi na dva kilometry a po tepelne uprave by to clovek nedal uz ani psovi, protoze jedine, co se s tim da delat, je odnest to co nejdale do popelnice.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).