Ustupuje se od bílého pečiva, takže v rámci eurohujerizmu zavrhneme naše tradiční potraviny? A příklon k asijské kuchyni: čínskou kuchyni jsem měla vždy moc ráda (skutečnou, nikoli to, co se za ni zde v Čechách vydává), ale teď, co jsem těhotná, čínská jídla prostě nedokážu pozřít. Čínská kuchyně bývá považována za relativně zdravou, já s tím nicméně až tak nesouhlasím – drtivá většina jídel doslova plave v oleji, Číňani prakticky vůbec nejedí syrovou zeleninu atd. Korejská kuchyně je taky dost mastná, navíc hodně pálivá, japonskou kuchyni až tak neznám, ale např. sushi jakožto těhule taky nemůžu. Takže asijská kuchyně občas pro změnu samozřejmě ano, ale přestoupit k ní? Děkuju, nechci. To si radši dám knedlíky nebo rohlíky, samozřejmě pokud možno kvalitní.