Hlavní navigace

Praha se již tuto sobotu dočká minisnowparku a běžeckého okruhu

29. 1. 2009

Sdílet

Poslední lednový den, v sobotu 31.1. vyroste v O2 žlutých lázních v Praze Podolí freestylový minisnowpark s několika zajímavými překážkami, půlkilometrový běžecký okruh a pro ty nejmenší – dětský sněžný park.  Organizátoři si chválí letošní zimu, která vytváří ideální podmínky pro zasněžování, se kterým začali koncem prosince minulého roku a nyní dokončují úpravy terénu, běžecké stopy a instalace minivleku. Naposledy byl podobný skiareál otevřen před třemi lety. 

Poslední lednový den, v sobotu 31.1. vyroste v O2 žlutých lázních v Praze Podolí freestylový minisnowpark s několika zajímavými překážkami, půlkilometrový běžecký okruh a pro ty nejmenší – dětský sněžný park. 

Organizátoři si chválí letošní zimu, která vytváří ideální podmínky pro zasněžování, se kterým začali koncem prosince minulého roku a nyní dokončují úpravy terénu, běžecké stopy a instalace minivleku. Naposledy byl podobný skiareál otevřen před třemi lety. 

Celodenní vstupné do areálu stojí 50 Kč, důchodci, ZTP a studenti zaplatí 25 Kč, děti do 120 cm mají vstup zdarma.

Autor článku

Své profesní působení v médiích zahájila v týdeníku Reflex. Pracovala v kreativním týmu TV NOVA a vedla sekci Sport a relax serveru Vitalia.cz vydavatelství Internet Info. Podílela se také na jeho dalším projektu, serveru 120na80.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).