Názor k článku Pravý italský parmezán má jedlou i kůrku od Dolomiti - Jiný kotle než o objemu tisíc litrů se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2017 20:37

    Dolomiti (neregistrovaný)

    Jiný kotle než o objemu tisíc litrů se nevyrábí ;-) Je v podstatě jedno do jaký výrobny se podíváte. Počítejte 920 litrů a k tomu +/- 30 litrů kultury (záleží na síle kultury) a jste na hraně! Pokud by jste měl víc, tak už ten kotel nenakrájíte :-) nebo nakrájíte, ale padesát litrů stejně vybryndáte :-D I to krájení má svoje pravidla ;-) Máte maximálně 2 minuty na kotel s tím že začínáte pomalu a v průběhu zrychlujete. V dnešní moderní době ovšem už pouze předkrajujete. Dokrájí to motorový nůž.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).