ja myslim, ze kto si chce dobre zaprdet nech ji jogurt, psilium a ovsenne vlocky heh, no liter bych zo seba nedostala ani keby co bolo, skor som grgaci typ >
treba vediet si spravne odgrgnut po jedle nie zo slusnosti ee, a potom vas nebudu trapit prdy, ja rano po noci raz dvakrat ;soustnu; heh lubi sa mi ten cesky viraz...a potom tak vecer, vzdy ked som v polohe lezmo,tak teraz som divna ja? no a celozrne vymysli nejim ani strukoviny,kapustu,kedluboviny, jim ovocie,zeleninu na pecive s pastekou,alebo tatarkou/som bagetovy typ, a vela medu,kavy, a biele jogurt. a vsetky vanilkove pudingy,milacikov,slahacku,ale naj tataaaaarku,mnam
tak jaky jidelnicek odporoucate? kazdi jsme jiny, ja to beru, jen tvrdim, ze z jablek, citrusu, a nekterych jakoze zdravych jidel mne prekysely, zvracim, a pak se to tak doplete to traveni, ze ani netravi, ani stolici nemam, proto mam jidelnicek jakej mam, ale dam si rict,jen mi nikdo jeste nerekl co stim, mam na antibiotika resistenti Helicobakter Pyroli, peknej den
protože je stále docela tabuizované. Mám s prdy dlouholeté výrazné potíže a mohu říct, že u mě jednoznačně závisí nejen na stravě, ale i na psychické kondici a také ročním období.
Pomáhá mi fenyklový čaj - rozdrtit semena v mixéru nebo mlýnku na kafe a krátce povařit. Důležitá je péče o stravovaní - pravidelné jídlo, větší interval mezi jídly, aby tělo mohlo proces zpracování potravy dokončit. Nestresovat se při jídle a v době trávení. Omezit cukr, mouku a mléko. Obilniny pečlivě rozkousat - zpracovávají se jen v ústech. Pomáhá také vláknina a probiotika - kysané mléčné výrobky. Až letos jsem se dozvěděl, že ovoce se má jíst samotné a na lačný žaludek. Od té doby mé potíže téměř ustaly.
po druhé jsem si to přečetla a bavím se. Je to ale opravdu vážné téma, chápu. Prdy jsou k smíchu, ale i k pláči jestli jsou přisilné. Pak ale existuje ještě jedno řešení . tahle blbost co mění zápach na něco jiného. http://zaujimavosti.net/pikosky-zaujimavosti/francuz-vynasiel-pilulku-ktora-meni-pach-prdov-na-cokoladu/
Druhy flatů neoficiálně dle vlastností:
1) typ Sisyfos (typ z lidmi přeplněného výtahu) vypouštěný pomalu a nehlučně;
2) typ Břeněk se široce otevřeným sfinkterem, který má údajně vyšší teplotu i aroma;
3) stacattový neboli bubnovací typ, s uvolněním vypouštěný v soukromí;
4) typ Ruprecht - prudká výbušná erupce, která účinně přeruší a často ukončí konverzaci.