Věřte si,čemu chcete. Ale já tenkrát strávil nějaký čas na zemědělské brigádě a mimo jiné jsem viděl, čím krmili brojlery - sami přiznávali, že jim to oficiálně dávat nesmí, protože to je pro člověka pak nebezpečné, ale když jiné krmivo neměli...
Švagr dělal v masokombinátu, a ten se nedotknul kupované uzeniny, protože věděl, z čeho a jak to dělají. Řezníci si tam dělali jednou týdně várky sami pro sebe. Dnes naopak kupovanou uzeninu klidně ji, protože také ví, z čeho a jak to dělají.
A možná si vzpomenete, jak v 80. letech oslavovali nějaký výzkumák, kde vyzkoumali, jak udělat krmivo pro prasata z jejich kejdy. To by dnes nikoho zkoumat ani nenapadlo.
Ale věřte si svým blábolům, a před fakty zavírejte oči, vám už zjevně nic nepomůže.