tak předně, uvést jako živočišný zdroj mouku je přinejmenším zajímavé... a tak bych mohl pokračovat... totéž o kostech, které by měli profitovat z veganské stravy, obilí apod. a nikoli z bílkovin... váženým, kosti profitují ze zcela jiných věcí a výživa sama o sobě k tomu ještě nestačí...
Vazeni, potvzuji, ze clanek je v zasade pravdivy. Autor urcite nema zajem na propagaci nejakeho vyrobku nebo sluzby, ale poukazuje na rizika spojena se stylem zivota. Jenom bych doplnil, ze kysele prostredi napada i klouby, takze nemocim jako napriklad artritide se v kyselem prostredi velmi dari. Ale nejvetsi riziko prekyseleneho organismu je v moznosti rozvinu rakoviny. Ta si v kyselem a sladkem prostredi doslova libuje. Znam konkretni pripad, kdy se zmenou jidelnicku a prisnou dietou podarilo zastavit rakovinu tlusteho streva a docilit uzdraveni. Nezbyva nez si pripomenout slova Hippokrata: "Necht tva stava je tvym lekem". Zdravi, Bobik