Názor k článku Přepuštěné máslo je lepší a nekazí se od Lenka Krbcova - Dobrý den, vyřizuji od autora: Záleží především na čistotě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 6. 2013 10:16

    Lenka Krbcova

    Dobrý den, vyřizuji od autora:
    Záleží především na čistotě přepuštěného másla - čím méně vody a zbytků bílkovin, tím déle vydrží. A samozřejmě také na oné pokojové teplotě, která může být různá. Obecně lze ale říci, že přepuštěné máslo vydrží bez problémů v pokojové teplotě 20 a méně stupňů například na chatě týden, pokud ale není někde u okna a v místech, kam dopadá slunce. V chladnějších teplotách a ve stínu vydrží pochopitelně déle. Vše tedy záleží na zcela konkrétních podmínkách....
    Petr Havel

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).