Hlavní navigace

Názor k článku Přepuštěné máslo se nepřepaluje od edu - Už si nevzpomenu, kde jsem to četla (protože...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 2. 2015 9:25

    edu (neregistrovaný)

    Už si nevzpomenu, kde jsem to četla (protože čtu pořád něco), ale ten lepek byl možná zmiňován v souvislosti s pečením z mouky, když se totiž porovnávaly nutriční hodnoty upečených produktů v souvislosti s různými použitými ingrediencemi, vyšlo v tom testu nejlépe sádlo, dovedlo s lepkem v mouce při pečení reagovat tak, že jeho obsah snížilo. Ale nakolik je to babský drb (přeci jen sádlo je opředeno klasickými protichůdnými názorovými bitkami), nebo nakolik to byla osvědčená studie, to už nevím. Na každém šprochu však pravdy trochu :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).