Názor k článku Problémy české gastronomie? Nezájem učňů a experimentátoři od Kladoucí si otázku zda může být hov-- důležité - Vobořil, a podobní, je magor. Nikdo nebude nadšením...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 2. 2015 19:55

    Kladoucí si otázku zda může být hov-- důležité (neregistrovaný)

    Vobořil, a podobní, je magor. Nikdo nebude nadšením hýkat, když 1/8 své denní práce dá za jedno jediné mizerné jídlo. Další hodinu práce vám schlamstne cesta...
    Guláš za 80 kč, ani při ucházející kvalitě nemá cenu vůbec dělat. Podle mne například Vobořil, stejně jako všichni ostatní hospodští, nemá vůbec představu co je opravdu kvalitní gulášek z pořádných surovin - nebo ho alespoň nikdy nedělají a nenabízejí veřejnosti.

    Pokud chce vařit obědy pro pracující musí se prostě probrat, nebo zaměřit na jinou sortu pracujích lidí.
    Já než bych platil za tu jejich drahou práci nad nekvalitním jídlem (plus DPH), tak si za ty peníze raději koupím kvalitnější suroviny, budu pracovat o dvě hodiny denně méně a u sám si uvařím i do kastrůlku do práce, na druhý den.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).