Názor k článku Problémy české gastronomie? Nezájem učňů a experimentátoři od krakonoš - Byl. Protože kdo umí, najde si levné a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 2. 2015 9:45

    krakonoš (neregistrovaný)

    Byl. Protože kdo umí, najde si levné a kvalitní zdroje, (prvotřídní brambory za 3,60 Kč kilo, cena pro maloodběr) a promyslí technologie zpracování tak, aby mu náklady spadly. Jenže u nás ve všem platí: Když se půjdou ostatní utopit, musím já taky, protože dělat něco jinak, než ti ostatní je špatně. Takže ostatní stojí úprava fotky na výstavu od 1.500 Kč výš, zatímco já to zvládnu za dvě stovky, přičemž vyrobím stejně kvalitní produkt, jako to, co se dělá obvyklou technologií. Opičit se po ostatních a pak brečet, že nezvládám není žádné umění.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).