Názor k článku Proč bio kuře stojí 3× víc než obyčejné? od Blanka Chocová - Osobně zastávám názor, že kdo odsuzuje BIO potraviny,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 5. 2014 19:14

    Blanka Chocová (neregistrovaný)

    Osobně zastávám názor, že kdo odsuzuje BIO potraviny, pravděpodobně je ani nikdy neochutnal, nikdy s nimi nevařil.
    Zvláště u masa je tento rozdíl tak markantní! Stačí si koupit balení BIO kuřecí řízků o běžné velikosti a ve finále z něj máte mnohem více masa, než z běžných řízků. Kromě toho, že na něm není pomalu ani co ořezávat, se nesmrskne jako běžné kuřecí, maso je pevné a prostě na první pohled i ochutnání zdravé.
    Rozdíl poznávám i u zeleniny, mléčných výrobků (opět obrovský rozdíl) a dokonce i u BIO ovesných vloček, které si každé ráno vařím.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).