Názor k článku Proč je Blaťácké zlato žluté? od Milovník tohoto sýru ještě z pradávna - Dobrý večer, za socíku bylo blaťácké zlato, můj...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 1. 2017 18:33

    Milovník tohoto sýru ještě z pradávna (neregistrovaný)

    Dobrý večer, za socíku bylo blaťácké zlato, můj nejoblíbenější sýr, vždy měkoučké, taktéž ještě asi před 10 lety. Nyní ne - je tvrdé, není dobré, tento sýr musí být měkoučký, pak je dobrý. Jen výjimečně najdu v obchodě měkké, to pak beru. Proč je tvrdé - horší technologie výroby? Nebo je příliš mladé, neuzrálé? Nebo naopak staré? Čím to je? Jak je tvrdé, tak je fakt hnusné, nepochutnáte si. Správně musí být měkoučké, takřka mazlavé.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).