Názory k článku Proč jsme se o nelegálním polském hovězím v ČR dozvěděli tak pozdě?

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 2. 2019 14:47

    Dana Mihulkova (neregistrovaný)

    Spotřebitel je klamán od začátku až do konce. Nejdřív pisálkové přišli se zprávou, že závadné maso se dostalo do Evropy, ale ne k nám. Další level byl, že se dostalo na Slovensko, ale ne k nám. Další level byl, že se 300 kg masa dostalo do Prahy. Příběh pokračuje pohádkami o argentinském hovězím v pražských restauracích a chybějících dodacích listech. Je jasné, proč chce kdekdo podnikat v Praze a s pražskou adresou: tam se schová lotrů! Přece i masmédia sídlí v Praze.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).