Autorka zapomněla uvést jednu maličkost týkající se údajné bezpečnosti éček. Ano, jejich účinky se testují, ale pouze JEDNOTLIVĚ, každá látka zvlášť. Nikdo nikde se nezabývá tím, co to udělá, když se smíchá éček víc, jak se navzájemně ovlivňují atd. Deset a více éček v jedné potravině přitom není vyjímkou. Proč asi přibývá tolik alergií, obzvláště potravinových...?
Jak mezi sebou reagují éčka by se dalo zjistit stejnou cestou, jako se zjišťují reakce léků mezi sebou. Na příbalových letácích jsou uvedeny některé kombinace, které se nedoporučují.
Jenže to by se muselo s pravdou ven, že prostě éčka nejsou jen další neškodná ingredience, protože je vládami schválená, (jak jsme i v tomto článku manipulováni,) ale pro tělo cizorodá chemická látka. Navíc když porovnáme, jak často bereme léky, a jak často jíme potraviny s éčky!