Názor k článku Proč nekupovat hodně světlý eidam? od Kateřina Čepelíková - Hezký den, kdastinova, pan ředitel definuje správnou barvu eidamu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 2. 2017 12:38

    Kateřina Čepelíková

    Hezký den, kdastinova,
    pan ředitel definuje správnou barvu eidamu takto: "Na řezu smetanově až sýrově žluté barvy, která by měla být stejnoměrná po celém řezu."

    Co se týče obsahu barviva v sýrech, velmi snadno jeho přídavek poznáte pokud se podíváte do složení (nebo si ho vyžádáte u obsluhy). Pokud sýr obsahuje více než jen mléko, sůl a mlékárenské kultury, musí to být ve složení uvedeno.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).