Názor k článku Proč u nás není kvalitní hovězí? od Petr Havel - O tom, jak správně skladovat hovězí maso v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 12. 2012 13:46

    Petr Havel (neregistrovaný)

    O tom, jak správně skladovat hovězí maso v ledničce, a fakticky tak i podpořit jeho dozrávání, bude druhý díl článku o kvalitě hovězího. Již nyní ale mohu prozradit, že je to možná jen v ledničkách s takzvanou „nulovou zónou“, kterou ovšem většina ledniček nemá. Jinak není pravda, že by se vyzrálé hovězí prodávalo ve speciálních prodejnách. Prodávat jej lze v jakémkoli obchodu, řetězcích, malých řeznictvích, ba i na farmářských trzích, když jsou dodrženy odpovídající skladovací teplotní podmínky. Problém je v tom, že toto maso z důvodů, které byly v článku zmíněny, téměř žádný obchod nenabízí…..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).