Názor k článku Proč v Penamu nesypou koblihu moučkovým cukrem? od Pavla P. - Dřív jsem si ho párkrát koupila, ale mám...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2016 8:11

    Pavla P. (neregistrovaný)

    Dřív jsem si ho párkrát koupila, ale mám špatnou zkušenost. Teď když vidím na obalu Penam, tak na to pečivo ani nemám chuť. Když vezmu např. sladký pečivo, připadá mi surovinově dost ošizený. Těsto bývá dost suché a náplň? Místo tvarohu nějaké bílé želé s polovičním obsahem tvarohu, maková náplň má 36% máku, pak je tam mouka, strouhanka... No a ty koblihy hustě posypané bílým čímsi chutnají taky divně.
    Není to jen Penam, obecně se všechno to sladké pečivo zhoršilo. Dřív jsem na něm ulítávala, ale teď už na něj prostě nemám chuť, když nestojí za nic.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).