Názor k článku Proč v Penamu nesypou koblihu moučkovým cukrem? od Šárí - Dextróza a palmový tuk místo normálního cukru, to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2016 16:28

    Šárí (neregistrovaný)

    Dextróza a palmový tuk místo normálního cukru, to už je jen taková třešnička na dortu celého nechutného Penamu.

    A nejen jeho. Pečivo v krámech nekupuji téměř vůbec už několik let. V Plzni není snad jediná opravdu dobrá pekárna. Ještě koblihy z Glóbusu jsou jakžtakž, ale i ty se zhoršily.
    A jako bonus ty prodavačky. Tuhle jsem chtěla nějaký celozrnný rohlík, bába se zaradovala, že má, a já to po ránu nějak nezvládla zkontrolovat. A pak jsem zjistila, že celozrnný podle báby znamenalo, že je obyč bílý rohlík celý polepený zatuchlými zrníčky čehosi. To byl nadlouho můj poslední pokus o nákup v pekárně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).