Názor k článku Proč v Penamu nesypou koblihu moučkovým cukrem? od Pavel - Není sádlo jako sádlo. Nejkvalitnější je řemenové sádlo,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 6. 2016 10:48

    Pavel (neregistrovaný)

    Není sádlo jako sádlo. Nejkvalitnější je řemenové sádlo, to skutečně žádnou vepřovou pachuť nemá a to je to, co používaly naše babičky na buchty, lívance a další dobroty.

    Dále je plstní sádlo, což je sádlo z dutiny břišní a to už má vepřovou pachuť. Pokud si kupujete škvařené sádlo, je to většinou z tohoto sádla. To už se na buchty nehodí.

    No a pak je ještě střevní sádlo, sádlo, které obaluje střevo, a to už vysloveně smrdí. Ale kupodivu zabijačkovým produktům (hlavně jelitům) dodá ten správný šmak.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).