Názor k článku Proč v Penamu nesypou koblihu moučkovým cukrem? od Nobody (ten falesnej) - Aha, to leccos vysvetluje. Uz pred nejakou dobou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 6. 2016 15:12

    Nobody (ten falesnej) (neregistrovaný)

    Aha, to leccos vysvetluje. Uz pred nejakou dobou jsem si vypestoval zvyk koblihu pred konzumaci oskrabat, zbavit ji toho "cukroveho" posypu. Pripadala mi potom tak nejak lepsi. Tez uz chapu.
    Jenze ty koblihy jsou cele naramne podezrele, od "cukru" pres testo az po "marmeladu", ale to uz se oskrabat neda, tudiz se jim radeji vyhybam.

    S loupaky/makovkami mam take problem. Nevim, jestli je to jen nostalgie po komunistickych loupacich, ale mam dojem, ze byvaly takove hutnejsi, jako ze jsem mohl vzit studene maslo z lednice, kousek ukrojit a namaznout na ten loupak. Dnes, kdyz vezmu studene maslo a kousek ukrojim, tak se doslova rozmaze ten loupak po masle.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).