Kdybyste ten rozum mel a pouzival, tak byste si koupil u zelinare cibuli, u reznika maso a sadlo a treba u Salvatora koreni...pak byste nepotreboval uredniho parazita nebo bolseviky na ministerskych kreslech a jejich etikety.
Jen idiot, ktery nakupuje zradlo v hypermarketu, potrebuje popisek k hovezimu masu etc.
To same plati pro restaurace. Jsou dobre a spatne. Jen idiot nepozna rozdil.
A mimochodem...lidem mnohem vic vadi v jidle cibule, cesnek, rajcata, chilli...a ne vejce, soja a jine hlouposti povazovane byrokraty za alergeny.
Alergii na lepek ma cca 1% lidi. Ted se z toho stala modni zalezitost a hystericti idioti, jako jste vy, otravuji ve fronte u bezneho pekare s hovadskymi otazkami jestli je v perniku mouka...
Ale jak rikam, pokud urednickeho blbce potrebujete k zivotu, tak si ho platte ze sveho vydelku, neplette se mi do zivota a neokradejte me o muj vydelek.