V sobotu 1. 12. koná se první prosincový a současně letošní předposlední Plzeňský farmářský trh.
„Počasí by nám mělo přát. Nečeká se velký mráz, proto si nemusíte brát kožich,“ lákají návštěvníky pořadatelé. Navíc vám několik prodejců ukuchtí něco pro zahřátí – pan Tesař (pěstitel hlívy) připraví guláš z hlívy a hlívu bude i grilovat. U Turků z ekofarmy Jemnice dostanete burger z hovězího nebo jehněčího masa.
K tématu: Burger není žádný karbanátek v housce
Anděl station nabídne polévku, kávu, zapečené plněné bagety… Včelař pan Šnejdar ohřeje vynikající medovinu vyráběnou šetrně (zastudena).
Jen topinky už na trhu letos nekoupíte. Stánek keramiků Kočků se přesunul na řemeslné trhy do jiného kraje. „Zimy se nebojte a přijďte si nakoupit opravdové jídlo!“
Více o trhu: Plzeňské farmářské trhy
Připravili jsme pro vás:
- NOVINKA: HLÍDAČ FARMÁŘSKÝCH TRHŮ – termíny do vašeho mailu
- FARMÁŘSKÉ TRHY – termíny, aktuality, vyhledávání v celé ČR:
- FARMÁŘSKÉ PRODEJNY – nabídka z celé ČR
- SEZÓNNÍ KALENDÁŘ ČESKÉHO OVOCE A ZELENINY – kdy je co českého