A copak na použití v teplé kuchyni říká ten škrob?
Unilever mi nesmí do kuchyně. Zkuste si schválně udělat takové malé cvičení, na kolika výrobcích, které běžně kupujete, najdete vzadu to jejich U. Potraviny, pochutiny, drogoška. Iluze bohatého trhu rázem splaskne: polovina všeho na regálech je Unilever. :P
Kdo může za to, že z pytlíku polívky od Knorra uděláte už jen dvě porce, zatímco ještě v devadesátých letech byl na čtyři? Unilever. Kdo do nás pod tlakem cpe palmové tuky ve všem od mléčných výrobků před instantní polívky až po zmrzliny? Unilever.
Když je na spodku U, nekupujte to - je to šmejd.
Trochu mi v tom pak nesedí ta konkurence... Unilever podporuje i svoje konkurenty? Logo Vím, co jím nemají jen margaríny od Unileveru. http://www.vimcojim.cz/catalog.php?listid=18&a=
Hlídání rizikových živin mi přijde jako záslužná činnost a to, že mají větší společnosti označeno víc produktů, mi taky dává smysl.
Je, ale: 1/ nikdy na to neuvidíte nikde žádnou reklamu, 2/ V žádném supermarketu to nekoupíte. Pořád platí to zlaté české: Když chceš něco kvalitního a levného, musíš si to vyrobit, nebo sehnat sám a mimo oficiální zdroje. Takže margarin mi do kuchyně nesmí. Máslo vozím z bývalé NDR, kde je mnohem kvalitnější a levnější, než u nás a sádlo jedině domácí.
Kybyste nebyl cune a nezivil se sajrajtem, jako polevky z pytliku s glutamatem, aby to vubec melo nejakou chut, kdyz je to z odpadku, tak by pro vas U nebyl problemem. Oni to prodavaji jen proto, ze se vzdy najde nekdo, kdo to koupi. Vetsinu lidi asi zajima akorat cena a z ceho to je, uz ne. A jsou schopni koupit i parky, ve kterych neni ani gram masa.