Pštrosí maso jsem jedl 2×: Jednou ve Švýcarsku - byl to krásný šťavnatý steak, plná chuť, perfektní zážitek. A jednou v pražské restauraci Pravěk - říkali tomu steak, ale byla to jakási tuhá suchá přepečená roštěnka. Je smutné, když se při objednávce steaku číšník ani nezeptá "Jak to chcete", zda to má být krvavé nebo více udělané.
Nakonec mi je milejší sníst pštrosa z výběhu, chovaného jen pro maso, než klasické "rychlokuře". Pohled na pštrosí farmu je fajn. Zajímalo by mě třeba, jak je to s klokany a další exotikou. Tady jsem narazila na jednu "super" nabídku http://amplion.centrum.cz/34441-mount-steak-restaurant-klokani-steaky-s-prilohou-pro-dva a nemůžu si pomoct se ptát - kde toho klokana (zebru, krokodýla...) vzali?