Názor k článku Pufované potraviny aneb proč jíst „polystyren“ od JB - Ještě jsou jiné přístupy, třeba tradiční čínský, podle...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 7. 2013 16:08

    JB (neregistrovaný)

    Ještě jsou jiné přístupy, třeba tradiční čínský, podle kterého se má začínat den obilnou kaší. Myslím, že obecně není na stravu tak přísný, ale prostě nevytrhává jídlo z kontextu celkového přístupu k životu.

    Řekl bych, že naše tělo je schopné sešrotovat kde co. Tím neříkám, že nemá smysl si v jídle vybírat, ale mít nějaký velký stres z diety může mít horší následky než se občas nacpat tou sacharidovou čokoládou nebo aspoň máčeným pufovaným chlebíčkem :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).