Asi nebudu jejich cílovka.
Pokud jsem dobře četl text a viděl obrázky, tak nejdříve tradiční traktor harmonickým a osvědčeným postupem zorá tradiční nezaměnitelné pole, kde se zasází dávné a osvědčené zrní, až vyroste pšenice, kterou tradiční osvědčený kombajn plný emocí pokosí a vymlátí, na starých mlýnských kamenech poháněných tradičním elektromotorem umelou a díky věhlasné ruční výrobě těsto tradiční robot uhněte. Posléze je staletími osvědčeným způsbem upečeno v tradiční elektrické troubě, která plně respektuje filozofii a emoce dávných předků.
Nakonec se nakrájí a jednotlivé kousky ozdobí zvášť sýrem a šunkou.
Asi budu netradiční moderní neemotivní fracek, protože mi to až nápadně připomíná obyčejnou průmyslově vyráběnou babišovu celozrnnou bulku, kterou také tradičně hněte tradiční robot, peče tradiční elektrická pec a používá tradiční a osvědčené zrní. Dáme na to trocha sýru a švarcvaldské šunky a hle - ono to vypadá skoro stejně. Až na tu cenu, která je u té pizzy 10x větší. A až na ty kecy o tradici a osvědčených postupech, které si na rozdíl od tohoto podniku Babiš ušetřil, a vábničkách typu tajné ingredience jako jsou třeba voda a olivový olej. To mě upřímně zaskočilo dost, čekal jsem, že se těsto na pizzu dělá ze sádry, destilované vody a motorového oleje.